Η φωτογράφιση γάμου είναι πολύ σημαντική υπόθεση και έτσι ακριβώς την αντιμετωπίζουμε. Αυτή την υπέροχη ημέρα θα την αιχμαλωτίσουμε σε μοναδικές φωτογραφίες, αποτυπώνοντας τα συναισθήματα και την λάμψη σας. Οι φωτογραφίες του γάμου σας θα αποτελούν την απεικόνιση των μοναδικών στιγμών που θα ζήσετε. Η εμπειρία μας, οι γνώσεις μας και ο άρτιος εξοπλισμός, μας δίνουν την δυνατότητα να αποτυπώσουμε αξιόπιστα και καλλιτεχνικά τις στιγμές του γάμου σας.

Η φωτογράφιση γάμου, είναι μια εξειδικευμένη κατηγορία φωτογράφησης καθώς η φωτογράφηση ενός μυστηρίου έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Εξίσου όμως σημαντική είναι και η στιγμή της προετοιμασίας, η φωτογράφηση πριν τον γάμο( pre-wedding shoot), οι φωτογραφίες σε αυτή την περίπτωση γίνονται συναρπαστικές μέσα από τον αυθορμητισμό και τα καλλιτεχνικά στοιχεία.

Μετά τον γάμο σας, μπορούμε να αναλάβουμε μια μαγευτική φωτογράφηση (after day shooting – next day) σε ένα μέρος της επιλογής σας, μια ημέρα που θα είστε ήρεμοι και έτοιμοι να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία. Φωτογραφίες με αισθητική που θα κάνουν το άλμπουμ του γάμου σας ακόμα πιο τέλειο.